Behov av en modern och flexibel faxtjänst?

Har ditt företag kontor på många orter i Sverige och jobbar enbart med mobiler? Har ditt företag bestämt sig för att göra ett ytterligare försök att lämna det papperslösa kontoret? Eller vill du och ditt företag förenkla hanteringen av faxmeddelande och ha alla faxmeddelande på ett och samma ställe?

IP-Telefonibolaget erbjuder en flexibel och mångsidig faxlösning som är väldigt enkel och användarvänlig. Tjänsten är uppdelad på två, först har vi fax till e-post. Det du som företagare behöver göra är att sätta upp en e-postgrupp i din e-postserver och där efter lägga till de e-postadresser som skall få ta emot faxet. Sedan vidarefodrar vi på IP-Telefonibolaget de önskade faxnummer till den e-postgruppen. Det går givetvis att ha flera faxnummer kopplade till en och samma e-postgrupp.

För att skicka fax loggar du och de anställda in på en webbportal och där ifrån skickar dina fax. Det vill säga du kan skicka fax från företaget vart som helst ifrån i världen så länge du har en internetanslutning.

Med denna tjänst behöver du ej ha någon faxmaskin ståendes på kontoret och du behöver inte heller hålla på och trassla med diverse analoga anslutningar för att få faxen att fungera. Allting görs via ip-telefoni och webben.

Är du intresserad av en demonstration eller vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på IP-Telefonibolaget per e-post: helpdesk@ip-telefonibolaget.se alternativt ringa 08-50 25 15 25.

Etiketter: , , , , ,

Lämna en kommentar